Global Wineries is de webwinkel van wijnimporteur 4-trading en één van de grootste online wijnwinkels van Nederland. Wij importeren meer dan 800 wijnen uit alle delen van de wereld, gericht op de groothandelaren en horeca. Voor de horeca bieden wij geen langdurige contracten: hebben we een ruime voorraad: verzorgen we een snelle levering en hebben we een sommelier service. En dat allemaal voor strakke prijzen.

Bestellen via de website is gemakkelijk en veilig. Stel zelf uw ideale wijnpakket samen. De minimale afname voor gratis verzending is 12 flessen. Combinaties zijn mogelijk. U kunt uw bestelling ook mailen onder vermelding van uw klantnummer en uw wensen. Alle prijzen zijn incl. BTW. Voor alle bestellingen minder dan 12 flessen vragen wij 8,- als bijdrage voor de verzendkosten.

Daarnaast hebben we een horecaservice punt in Amsterdams met super snelle leveringen aan zakelijke klanten binnen de ring van Amsterdam.

KvK: 34225143
BTW: NL064006918B01

Neem contact op

Eigen import

Al onze wijnen importeren wij zelf. We bezoeken eigenzinnige wijnboeren in Frankrijk, Spanje, Hongarije en Italië op zoek naar de ”krenten” in de pap. Wij hopen dat we onze passie over kunnen brengen op onze klanten.

Bekijk selectie

Snelle levering

De bestelde wijnen verzenden wij verzekerd met Post.nl, DPD of met onze eigen transport. De wijnen die via de webshop worden besteld zijn normaal gesproken binnen 2 dagen geleverd. Door omstandigheden kan de levering maximaal 4 dagen duren. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij altijd contact op. De bestellingen zijn uiteraard te volgen via Track & Trace van Post.nl en DPD.

Bezoek de shop

Vanaf 12 flessen gratis verzending

Vanaf 12 flessen versturen wij uw bestelling gratis, Voor een bestelling van minder flessen rekenen wij een bijdrage van € 8,00.

Bezoek de shop

Zakelijk en catering

Wij leveren aan Horeca en Slijterij/wijnhandel en aan cateraars. Voor alle klanten nemen wij uitgebreid tijd voor op maat gemaakt advies.

Neem contact op

Beleving

Martijn Thuijsman, onze Bubbels Meester neemt je graag mee op reis in de wereld van de Bubbels, wijnen en bieren. Of het nu in levende lijve is in de Franse Champagne streek of op locatie voor een zinderende wijnproeverij of sabreer workshop.

bubbelsmeester.nl

Wij staan op de markt

Wij staan met Hongaarse mousserende wijnen van Törley en Hungaria op de Pure Markt onder de naam Boutique Wineries. Op de Pure Markt vind je ambachtelijke ondernemers op het gebied van lekker eten en drinken en een bijzonder assortiment non-food.

De Pure Markt is de ideale plek om met ons kennis te maken en u te laten informeren over de lekkerste wijnen, hun herkomst en het productieproces. U kunt heerlijk zitten op de gezellige terrassen, picknicken in het gras, luisteren naar live muziek terwijl je kleintjes een rondje doen in de leukste zweefmolen van Nederland.

U vindt deze zondagsmarkt op bijzondere, groene, autovrije locaties in en rondom de Randstad. De Pure Markt bestaat uit ongeveer 70% food en 30% non-food. Foodtrucks en kramen met uiteenlopende gerechten uit alle streken van de wereld.

Ontdek de kraam van Boutique Wineries met Martijn de Bubbels Meester en de kraam van de Hongaarse bubbels; Boutique Wineries.

Bezoek Pure Markt