Global Wineries is zakelijke wijnleverancier van diverse restaurants en cateraars die op criteria als kwaliteit, groot aanbod, flexibiliteit en prijs inkopen. De doorslag bij Global Wineries is dat er geen lange termijn contracten worden gehanteerd met daarnaast de financiële en logistieke flexibiliteit om uw voorraad aan te houden in onze opslag. Wilt u wijnen proeven of gewoon even vrijblijvend kennis maken. Aarzel dan niet om contact op te nemen, Global Wineries is de partij die met u meedenkt.

Neem contact op

Restaurants

Zie hieronder twee van onze zakelijke klanten waar u onze wijnen kunt proeven in hun restaurants:

Cateraars

Ook voor cateraars kunnen wij als wijnleverancier met ons unieke aanbod veel voor u betekenen. De door ons geleverde flessen kunnen weer retour waardoor u als cateraar uw klanten een grote variatie in wijnen kan aanbieden. Hieronder wat cateraars waarmee wij vaak samenwerken en waar onze wijnen uiteraard gedronken kunnen worden.

 • Mik le Chef werkt door heel Europa met een jarenlange ervaring
  en een eigen locatie aan het Nieuwe Meer in Amsterdam.
  www.miklechef.eu
 • Ol-in-One is gespecialiseerd in wijnen, delicatessen en koken. Denk aan wijn-spijsproeverijen, leerzame wijnworkshops/cursus voor beginners en borrelcatering voor particulieren en bedrijven, op locatie.
  www.ol-in-one.nl

Bent u als cateraar op zoek naar een wijnleverancier met aantrekkelijke prijzen en een bijzonder aanbod? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op
Buitengewoon Bubbels Champagnebar

Events

Bedrijfsfeestjes en bruiloften zijn voor ons ook een feest. Met onze Bubbels Meester wordt uw feest erg leuk. Hierbij een paar event organisatoren waarmee wij als wijnleverancier veel mee samenwerken en die onze wijnen gebruiken bij hun superleuke events en uitjes.

 • Bubbels Meester organiseert o.a de Sabreer Kampioenschappen
  in Amsterdam en Haarlem en kan ingehuurd worden voor feestelijke
  sabreer workshops, bubbel en wijnproeverijen en veel meer.
  www.bubbelsmeester.nl
 • Buitengewoon Bubbels Champagnebar heeft een fraaie klassieke camper als mobiele bubbelbar en een paar bijzondere bakfietsen voor evenementen en feesten.
  www.buitengewoonbubbels.nl/

Organiseert u ook events en uitjes in de gastronomische sector en ben je op zoek naar een uniek en goed geprijsd aanbod? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op